«Бейбі ньюз»: в Україні інформуватимуть про кількість новонароджених протягом доби

«Бейбі ньюз»: в Україні інформуватимуть про кількість новонароджених протягом доби

Укрінформ
Відсьогодні, 24 вересня, стартував проєкт «Бейбі ньюз», в межах якого в ефірі радіо інформуватимуть про кількість новонароджених українців, зареєстрованих органами ДРАЦС упродовж доби.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба міністерства.

«24 вересня стартує новий інформаційний проєкт Міністерства юстиції України, який реалізується у співпраці з провідними радіостанціями країни. Цей проєкт має на меті інформувати громадян про кількість новонароджених, що були зареєстровані органами державної реєстрації актів цивільного стану протягом доби», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що у межах проєкту слухачі зможуть щодня дізнаватися про статистику нових життів, які з’явилися на світ, завдяки співпраці з такими радіостанціями, як Авторадіо, Радіо П’ятниця, Прямий FM та радіо NRJ. Міністерство юстиції є інформаційним партнером програми.

«Ми впевнені в тому, що проєкт стане символом радості та надії для мільйонів українців, адже народження кожної дитини – це свідчення того, що, попри всі труднощі, життя продовжується. Проєкт покликаний підкреслити важливість державних послуг у реєстрації новонароджених, а також забезпечити доступ до актуальної інформації», - зазначив директор Департаменту державної реєстрації Міністерства юстиції України В’ячеслав Хардіков.

Так, за інформацією начальника Управління у сфері державної реєстрації актів цивільного стану та проставлення апостиля Ірини Дубиківської, упродовж 8 місяців 2024 року «з’явилось на світ 122 670 немовлят, з яких 60 077 дівчаток і 62 593 хлопчиків».

Читайте також: Латвія допоможе відновити обласну дитячу лікарню на Чернігівщині

Як повідомлялося, в Україні упродовж 2023 року народилися понад 187 тисяч немовлят.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-