Тимчик: Хочу подякувати нашим уболівальникам, у першу чергу - військовим

Тимчик: Хочу подякувати нашим уболівальникам, у першу чергу - військовим

Євро-2024
Укрінформ
Захисник національної збірної України з футболу Олександр Тимчик прокоментував нічию з командою Бельгії (0:0) та невихід із групи на Євро-2024.

Як повідомляє пресслужба УАФ, він зазначив, що наші футболісти намагалися вийти до плей-офф, але «це футбол»,  передає Укрінформ.

«Ми, можна сказати, упоралися, адже збірна Бельгії не зуміла нам забити. Хочу сказати одне: я пишаюся тим, що я українець, і після таких ігор, як сьогодні, не соромно нам повертатися в Україну. Нині дуже важко... Ми не програли Бельгії, але поступилися в першій грі - Румунієї. Саме через це на такому великому турнірі не вийшли з групи. Здається, це вперше в історії команда набрала чотири очки і пройшла далі.

Хочу подякувати нашим уболівальникам, у першу чергу - нашим військовим, які боронять країну і дають нам можливість грати на такому рівні. Чемпіонат України продовжується заради них. Вони дають нам можливість оказувати достойні результати. Хотілося б перепросити за те, що ми не вийшли. Ми старалися, але це футбол», - сказав Олександр.

Читайте також: Збірна України не змогла пробитися до 1/8 фіналу

Підсумкове турнірне становище у групі Е Євро: Румунія - 4 очки (різниця м'ячів - 4:3), Бельгія - 4 (2:1), Словаччина - 4 (3:3), Україна - 4 (2:4).

Фото: uaf.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-