Алієв підписав контракт із клубом медіаліги і зробив крок для примирення з Мілевським

Алієв підписав контракт із клубом медіаліги і зробив крок для примирення з Мілевським

Укрінформ
Зірковий ексфутболіст київського «Динамо» та збірної України Олександр Алієв виступатиме за клуб Української  медіаліги Profan.

Про це атакувальний хавбек і майстер штрафних ударів повідомив у понеділок під час пресконференції в Укрінформі, передає кореспондент агентства.

Вже 23 жовтня Алієв має зустрітися на полі зі своїм колишнім партнером по «Динамо» та збірній Артемом Мілевським, який виступає у медіалізі за Ignis. Матч пройде на київському стадіоні імені Віктора Баннікова.

Втім, зустріч ексзірок великого футболу, між якими був довгий конфлікт, вже відбулася саме під час сьогоднішньої пресконференції.

Алієв пояснив, чому став гравцем клубу Profan.

«Я давно спілкувався із хлопцями з цієї команди, був на матчах. Мені запропонували пограти за них, я погодився. Медіаліга мені дуже подобається. Я за те, щоб її просувати. Медіафутбол в нашій країні досить швидко розвивається. Головна ж мета медіаліги нині - допомагали ЗСУ. На жаль, професіональний футбол в Україні потихеньку вмирає, а медіаліга навпаки - набирає обертів... У середу матч з командою Атрема, і ми обов'язково побачимося на полі. Усе хочуть, аби ми помирилися. Ми дорослі люди, все розуміємо і самі розберемося», - сказав Олександр.

Мілевський ж висловився таким чином: «Перед цією пресконференцією я ніч не спав, не знав, що буду говорити. Ми ж з Олександром рік не бачилися. Разом з тим, скажу відверто, мені немає за що вибачатися. Сподіваюся, ми налагодимо стосунки. Буде гра, обнімемося... Те, що нині роблять футболісти у медіалізі, зокрема, колишні професіонали, - велика справа. Добре, що експрофі збираються разом і розвивають футбол. І ще - у медіалізі ми виступаємо не лише задля гри у футбол. Допомагаємо армії, даруємо радісь уболівальникам».

Читайте також: Мілевський: Радий грати у команді, яка розвиває футбол, допомагає країні

Алієв та Мілевський побажали один одному успіхів, і щоб у майбутньому матчі між клубами Profan та Ignis переміг сильніший.

Фото: dynamo.kiev.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-