На Київщині відновили пошкоджені росіянами гуртожиток медколеджу та «пункт здоров’я»

На Київщині відновили пошкоджені росіянами гуртожиток медколеджу та «пункт здоров’я»

Фото
Укрінформ
У Київській області завершили відновлення гуртожитку Макарівського медичного коледжу та «пункту здоров’я» Гостомельського Центру первинної медико-санітарної допомоги, які зазнали пошкоджень унаслідок ударів російських військ у березні 2022 року.

Про це Київська обласна військова адміністрація повідомила у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Як зазначається, «пункт здоров’я» в селищі Озера Бучанського району відновили за підтримки міжнародного фонду «Партнерство за сильну Україну», котрий здійснив там поточний ремонт приміщень і їх оснащення.

У закладі відновили пошкоджені електромережі, мережі водопостачання й водовідведення, закупили для нього побутову техніку. Також у «пункті здоров’я» облаштували кризовий центр для внутрішньо переміщених осіб.

Читайте також: На Київщині капітально ремонтують зруйнований росіянами Лукашівський ліцей

Гуртожиток Макарівського медколеджу відновили за підтримки фонду «Партнерство за сильну Україну» та громадської організації «Будуємо Україну Разом». У будівлі відремонтували дах, замінили вікна, відновили перекриття. Гуртожиток забезпечили новими меблями, матрацами й побутовою технікою, відновили там санвузли і душові.

Як повідомляв Укрінформ, у Гостомелі Київської області здали в експлуатацію четвертий відбудований багатоквартирний будинок по вул. Рекунова, що зазнав руйнувань унаслідок дій російської армії на початку повномасштабного вторгнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-