Кіпр анулював паспорти ще чотирьом підсанкційним росіянам

Кіпр анулював паспорти ще чотирьом підсанкційним росіянам

Укрінформ
Уряд Кіпру ухвалив рішення про анулювання кіпрських паспортів ще чотирьом громадянам рф, які потрапили під санкції Євросоюзу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Cyprus-Mail.

Рішення також стосується утриманців чотирьох неназваних осіб, таких як їхні діти, які, ймовірно, також отримали кіпрські паспорти.

Поки що не відомо, скільки всього утриманців, пов’язаних з цими чотирма росіянами, що потрапили під санкції ЄС, могли мати кіпрські паспорти.

Зазначається, що Кіпр надав громадянство 2 886 громадянам росії, серед яких інвестори та їхні сім'ї за період із 2007 року по серпень 2020 року.

Читайте також: Зеленський закликав Кіпр закрити порти для суден рф та скасувати всі привілеї для росіян

Два тижні тому стало відомо що влада Кіпру анулює паспорти чотирьох підсанкційних росіян, які набули громадянства в межах інвестиційної схеми, що була припинена наприкінці 2020 року.

Як повідомлялося, 24 лютого президент рф володимир путін оголосив про початок повномасштабного вторгнення в Україну. Війська рф обстрілюють і руйнують ключові об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню, балістичних ракет.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-