У Франції почали розслідування після погроз ізраїльським спортсменам

У Франції почали розслідування після погроз ізраїльським спортсменам

Укрінформ
Паризька прокуратура розпочала розслідування за фактом погроз убивства трьом ізраїльським атлетам за дорученням міністра внутрішніх справ Жеральда Дарманена. Його проводить Національний центр по боротьбі з ненавистю в Інтернеті.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє France Info.

Розслідування щодо "погроз вбивством при обтяжуючих обставинах" було розпочато після того, як ізраїльські атлети отримали електронні листи з погрозами. У соціальних мережах були незаконно оприлюднені конфіденційні їхні персональні дані. Управління по боротьбі з кіберзлочинністю вжило заходів, щоб видалити цю інформацію.

Усі ізраїльські спортсмени на Іграх перебувають під цілодобовою особистою охороною елітних підрозділів французької поліції та жандармерії як в Олімпійському селищі, так і на кожному заході за їхньої участі.

Як повідомляв Укрінформ, Ізраїль попередив Францію про можливі напади на ізраїльських спортсменів на Олімпіаді.

Читайте також: Міністру внутрішніх справ Франції надіслали листа зі збудником чуми

Міністр закордонних справ Ізраїлю Ісраель Кац попередив свого французького колегу Стефана Сежурне про потенційну змову за підтримки Ірану, спрямовану проти ізраїльських спортсменів і туристів під час Олімпійських ігор у Парижі. Ізраїль також звинуватив Іран у "цифровому тероризмі" проти ізраїльської делегації в Парижі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-