Індонезія запроваджує багаторазові візи для туристів

Індонезія запроваджує багаторазові візи для туристів

Укрінформ
Міністерство імміграції Індонезії оголосило про запровадження п'ятирічної багаторазової візи для туристів та підприємців.

Про це повідомляє The Bali sun, передає Укрінформ.

Нова віза D1 належить до категорії туристичних, сімейних та транзитних віз і дасть змогу відвідувати країну до 60 днів за один раз протягом п'яти років.

Вона не призначена для постійного проживання іноземців в Індонезії, а розрахована на туристів, учасників конгресів та інших ділових зустрічей, а також для тих, хто приїздить для зустрічей із друзями та родичами. Іноземцям, які скористаються цією візою, заборонено займатись бізнесом в Індонезії.

Перед подачею на візу D1 заявник повинен мати паспорт, дійсний щонайменше 6 місяців, підтвердження витрат на проживання в розмірі не менше 2 000 доларів або еквівалент цієї суми. Додатковими документами може бути надання рекомендаційного листа або запрошення.

Читайте також: На Шрі-Ланці врятували 180 студентів, які заблукали на горі Хантана

Як повідомляв Укрінформ, Китай від 1 листопада скасовує один із останніх протиепідемічних заходів і більше не вимагатиме обов’язкових декларацій про стан здоров’я для всіх осіб, які перетинають кордон країни на в’їзд чи виїзд.

Фото: EPA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-