Комбінована атака: на півдні Сили оборони шість годин працювали по ракетах і дронах

Комбінована атака: на півдні Сили оборони шість годин працювали по ракетах і дронах

Укрінформ
Російські загарбники продовжують терористичні атаки на південні та південно-східні регіони України. Бойова робота сил протиповітряної оборони тривала понад шість годин.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Сил оборони півдня.

«Ворог з вечора продовжив терористичні атаки на південні та південно-східні регіони України. Спершу тактична авіація з акваторії Азовського моря випустила керовану авіаційну ракету в напрямку Запоріжжя, маючи на меті знищення інфраструктури регіону. Люди не постраждали. З настанням ночі здійснив комбіновану атаку, застосувавши дрони-камікадзе Shahed-131/136 та ракети різного типу. Під час цієї атаки підрозділами ППО цілі було знищено», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, бойова робота сил протиповітряної оборони тривала понад шість годин. Три дрони Shahed-131/136 знищено на Одещині, один – на Дніпропетровщині. Решту баражуючих снарядів наздогнали і ліквідували інші підрозділи ЗСУ.

Читайте також: Ворог вночі атакував ракетами та дронами Одещину, цілили по критичній інфраструктурі

У пресслужбі також повідомили, що на світанку ворог знов атакував різними типами ракет Дніпропертровщину. В зоні відповідальності Сил оборони півдня є пошкодження інфраструктурних об’єктів та житлових будинків. На жаль, серед цивільного населення є загиблі та поранені.

Як повідомляв Укрінформ, у Синельниківському районі на Дніпропетровщині внаслідок атаки РФ загинули шестеро людей, зокрема двоє дітей, дві людини травмовані. У Дніпрі – двоє загиблих і 16 поранених. Також стало відомо про трьох поранених у Кривому Розі. Станом на 10.30 кількість загиблих унаслідок обстрілів російськими військами Дніпропетровської області зросла до дев'яти – у лікарні померла поранена дитина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-