Поліція відкрила справу через бунт

Поліція відкрила справу через бунт "Торнадо" в СІЗО

Укрінформ
Через конфлікт між працівниками Лук'янівського слідчого ізолятора та частиною ув'язнених бійців розформованої роти "Торнадо" поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це у четвер повідомили у відділі комунікації поліції Києва.

"Через інцидент у Лук'янівському СІЗО поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу, члену громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовцеві) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф до сімдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, конфлікт у Лук'янівському СІЗО стався в ніч на 12 січня. Один з бійців розформованої роти "Торнадо" отримав поранення. Зараз ведеться слідство з метою встановлення поранив він себе сам або поранили його. Побратими бійця "торнадівці", які також перебувають в Лук'янівському СІЗО, вимагали від охорони, щоб йому надали невідкладну медичну допомогу.

В результаті був влаштований бунт, який невдовзі правоохоронці заспокоїли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-