Унаслідок атаки безпілотників у Києві постраждали двоє людей - Кличко

Унаслідок атаки безпілотників у Києві постраждали двоє людей - Кличко

Фото
Укрінформ
Унаслідок атаки безпілотників, запущених військами РФ, у Києві постраждали двоє людей, одного з них госпіталізували.

Про це столичний голова Віталій Кличко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Внаслідок ворожої атаки на столицю зафіксовані часткові руйнування двох житлових будинків - багатоповерхівки в Соломʼянському районі та приватного недобудованого будинку в Дарницькому. У Солом’янському районі внаслідок влучання в житловий будинок частково зруйновні несучі стіни між 24, 25 та 26 поверхами. Загоряння в одній з квартир було оперативно ліквідоване. Одного постраждалого мешканця багатоповерхівки медики госпіталізували, ще одному надали допомогу на місці", - зазначив він

Кличко додав, що у Дарницькому районі, де уламки дрона впали у приватному секторі, загорівся недобудований будинок. Пожежу оперативно загасили. Постраждалих немає.

У ДСНС уточнили, що займання на 24-му поверсі житлового будинку в Соломʼянському районі було ліквідовано до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів. "У трьох квартирах часткове руйнування стін на 24-26 поверхах та ще у трьох - вибиті вікна", - поінформували рятувальники.

Читайте також: КМВА повідомила про падіння уламків у трьох районах столиці

У Дарницькому районі внаслідок падіння уламків виникла пожежа у кімнаті на другому поверсі двоповерхового приватного недобудованого будинку. "Пожежу ліквідовано на площі 20 кв. м. Постраждалих немає", - зазначили в ДСНС.

У відомстві додали, що на місцях подій працюють 43 рятувальники та 10 одиниць техніки.

Як повідомлялося, унаслідок роботи ППО по ворожих цілях у Солом’янському районі Києва сталося падіння уламків на житловий будинок.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-