Київ представили на виставці ділового туризму IBTM World у Барселоні

Київ представили на виставці ділового туризму IBTM World у Барселоні

Фото
Укрінформ
Київ взяв участь у щорічній міжнародній виставці ділового туризму IBTM World (Incentives, Business Travel & Meetings) у Барселоні, де був представлений серед трьох тисяч туристичних напрямів із понад 100 країн світу.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на управління туризму та промоцій КМДА.

Столична делегація презентувала MICE-можливості міста (діловий туризм), низку друкованих і відеоматеріалів, провела переговори з партнерами й організаторами подій, а також поділилася актуальною інформацією про туристичну сферу Києва в умовах воєнного стану.

«Наразі ми не проводимо масштабні трафікоутворюючі міжнародні заходи, як це було до повномасштабного вторгнення, проте не зупиняємося у співпраці з партнерами, аби сформувати базу організаторів подій для запуску проєктів після Перемоги», – зауважила начальниця управління туризму та промоцій КМДА Марина Радова.

Читайте також: Український туризм після перемоги буде іншим

За її словами, разом із Держагентством розвитку туризму та представниками профільних туристичних організацій і установ українських міст наступного року планується продовжувати промоцію цих напрямів, у такий спосіб збільшуючи MICE-можливості і туристичний потенціал після відкриття повітряного простору України.

Як повідомлялося, IBTM World – провідна глобальна подія ділового туризму. Понад 30 років виставка надає світовій туристичній спільноті партнерські зв’язки для створення подій найвищого рівня.

Фото: КМДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-