Наслідки ранкового удару по Києву: пошкоджені будинки і спалені автівки

Наслідки ранкового удару по Києву: пошкоджені будинки і спалені автівки

Фоторепортаж
Укрінформ
Внаслідок ракетної атаки РФ у столиці пошкоджені кілька будівель у Солом’янському, Святошинському і Печерському районах. Відомо про 20 постраждалих.

Про пошкоджені будинки і спалені автівки – у фоторепортажі Укрінформу.

Як повідомив у Телеграмі мер Києва Володимир Кличко, внаслідок ранкової атаки у столиці 20 постраждалих.

«Із них 13 – госпіталізовані, в тому числі троє дітей. Одному 13-річному хлопцю та шістьом дорослим постраждалим медики надали допомогу на місці. Одну жінку реанімували. Вона в тяжкому стані в реанімаційному відділенні, проте жива», - написав він.

У Святошинському районі внаслідок падіння уламків пошкоджені балкони з 1 до 5 поверхи житлового будинку та 4 квартири. В іншому будинку виявили нерозірвану бойову частину ракети – мешканців будинку евакуювали.

Також у Святошинському районі загорілася нежитлова двоповерхова будівля. За іншою адресою — палали автомобілі.

У Соломʼянському районі, в багатоквартирному будинку вибуховою хвилею вибило вікна. Крім того, у кількох квартирах сталося загоряння. Також руйнувань зазнала двоповерхова нежитлова будівля.

У Печерському районі внаслідок влучання в нежитлову будівлю сталася пожежа. Під час ліквідації наслідків обстрілу виявили одного потерпілого.

У Дарницькому районі зафіксовано кілька місць падіння уламків, зокрема на дах 9-поверхового житлового будинку - без загоряння та поблизу території дитячого садочка — теж без подальшого горіння.

Ракетна атака на Київ / Фото: Павло Багмут, Руслан Канюка, Укрінформ

Як повідомляв Укрінформ, зранку 23 січня російські війська здійснили на Україну масовану ракетну атаку. Загарбники застосували загалом 41 засіб повітряного нападу. 21 ворожу ракету збила протиповітряна оборона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-