TPA Horwath стала TPA

TPA Horwath стала TPA

Укрінформ
TPA, одна з провідних компаній з податкових консультаційних та аудиторських послуг в Центральній і Південно-Східній Європі, подала сильний сигнал. 
Компанія запровадила новий логотип, посилила чітке і незалежне позиціювання, а та-кож перейшла до більшої міжнародної мережі, щоб продовжувати пропонувати своїм клієнтам індивідуальний бізнес через кордони.

Компанія з податкових консультаційних та аудиторських послуг ТРА стала незалежним членом Baker Tilly Europe Альянс і тепер веде торгівлю під новим брендом "TPA".

Пояснюючи нещодавні зміни, податковий консультант, партнер і член управління ТРА в Австрії Клаус Бауер-Міттерленер зазначив: «Ребрендинг і зміна назви на "ТРА" є важливим кроком в нашій довгостроковій стратегії зростання. Водночас, це дозволяє нам краще просувати наші міжнародні ресурси та досвід і позиціонувати себе ще більш чітко і незалежно.

Міжнародні консультації в Центральній і Південно-Східній Європі
Крім Австрії, TPA Group здійснює свою діяльність в наступних десяти країнах Центра-льної та Південно-Східної Європи: Албанія, Болгарія, Хорватія, Чехія, Угорщина, Польща, Румунія, Сербія, Словаччина та Словенія. «Здатність TPA Group надавати ефективні міжнародні консультації австрійським компаніям на типових цільових ринках Центральної і Південно-Східної Європи є унікальною», - розповів податковий консуль-тант, партнер і член правління ТРА в Австрії Леопольд Кюхмаєр.

Регіональна мережа. Всесвітня мережа
З 5 вересня 2016 року TPA Group офіційно вийшла з мережі Crowe Horwath International. Разом з Baker Tilly International TPA Group сформувала Baker Tilly Europe Alliance. 

***
TPA: факти і цифри

TPA є однією з провідних компаній з податкових консультаційних та аудиторських послуг у Центральній і Південно-Східній Європі. Спектр пропонованих послуг включає податковий консалтинг, бухгалтерський облік і фінансову звітність, аудит і консультування.

TPA Group здійснює свою діяльність в одинадцяти країнах Центральної і Південно-Східної Європи: Албанії, Австрії, Болгарії, Хорватії, Чеській Республіці, Угорщині, Польщі, Румунії, Сербії, Словаччині і Словенії. У TPA Group працюють близько 1000 людей в 27 локаціях.

Всесвітня мережа
TPA Group є незалежним членом Baker Tilly Europe Alliance. Baker Tilly International є 8 за величиною мережею у світі з бухгалтерських та бізнес-консультацій. До неї входять 165 незалежних членів у 141 країнах, і на неї працюють більше 28 тис. професіоналів у 745 офісах по всьому світу.

Більше шукайте на нашому сайті: www.tpa-group.com

***
За відповідями на запитання звертайтеся до:
Ізабель Еліас, MAS BSc Bakk., менеджер зі зв’язками з громадськістю, 
tel. +43 (1) 58835-217, isabell.elias@tpa-group.at

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-