21 лютого відбудеться відкриття виставки медіа-мистецтва японської художниці Маюко Канадзава

21 лютого відбудеться відкриття виставки медіа-мистецтва японської художниці Маюко Канадзава

Укрінформ

21 лютого о 15:00 у Виставковій залі Українсько-Японського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського (просп. Перемоги, 37, Бібліотека КПІ ім. Ігоря Сікорського, 4 поверх) відбудеться відкриття виставки медіа-мистецтва сучасної японської художниці Маюко КАНАДЗАВА за участі Надзвичайного та Повноважного Посла Японії в Україні Шігекі Сумі.

О 14:30 перед церемонією відкриття Маюко КАНАДЗАВА особисто проведе прес-тур для представників ЗМІ.

Уперше українці матимуть змогу познайомитись з сучасним японським медіа- мистецтвом – видом мистецтва, який передбачає використання митцем новітніх технологій, таких як комп’ютерна графіка, анімація, віртуальна реальність. Роботи художниці Канадзава Маюко наповнені любов’ю до світу, який нас оточує, увагою до сезонних змін та магії природи. За словами Маюко, метою її мистецтва є допомогти людині «розчинитись» у природі, тим самим давши їй відчуття безпеки та спокою. Інтерактивні роботи художниці, гармонійно поєднуючи у собі повагу до природи та виклик новітнім технологіям, виражають ні що інше, як сутність самої Японії.

В рамках виставки пройдуть тематичні заходи: лекція для спеціалістів у області мистецтва 21 лютого о 17:00 та майстер-клас для дітей 22 лютого о 10:30.

Сайт Маюко Канадзава: http://www.mayuart.com/

Організатори заходу:
Посольство Японії в Україні
Українсько-Японський центр КПІ ім. Ігоря Сікорського
Акредитація преси: Логвиненко Анна (044) 204-81-66 / (099) 000-70-50

Акредитація проводитиметься до 20 лютого, 18:00. Попередня акредитація ЗМІ – обов’язкова! Контактна інформація: Логвиненко Анна Тел.: (044) 204-81-66 / E-mail: uajc@kpi.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-