Порошенко домовився про прискорене повернення

Порошенко домовився про прискорене повернення "швейцарських" грошей Януковича

Укрінформ
Україна та Швейцарія узгодили координацію між відповідними відомствами та визначили чіткий графік для розслідування злочинів представників режиму Януковича з метою повернення до України їх "заморожених" активів, що знаходяться у швейцарських банках. 

Про це заявив Президент України Петро Порошенко за результатами переговорів у Давосі з президентом Швейцарської Конфедерації Доріс Лойтхард в коментарі для ЗМІ, який транслював 112 канал, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Ми домовилися прискорити спільні кроки з розслідування злочинів попередньої влади. І ті "заморожені" активи у швейцарських банках, які зараз знаходяться - ми визначали чіткий графік і координацію Міністерств юстиції та Генеральних прокуратур, які мають швидше привести до відповідного результату і реституції, повернення цих грошей до України. Як сказала пані президент (Швейцарської Конфедерації - ред.): вони вам більш потрібні, на підтримку реформ. І я дуже вітаю таку тверду позицію", - заявив Порошенко.

Він наголосив, що у ході зустрічі з президентом Швейцарської Конфедерації було констатовано прогрес, який здійснила Україна у здійсненні реформ у різних сферах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-