У Гуманітарному комітеті знайшли консенсусний варіант законопроєкту про туризм - депутатка

У Гуманітарному комітеті знайшли консенсусний варіант законопроєкту про туризм - депутатка

Ексклюзив
Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики впродовж найближчого місяця планує розглянути законопроєкт "Про внесення змін до Закону "Про туризм" та деяких інших законодавчих актів щодо основних засад розвитку туризму" (№4162), який напрацьовується для голосування в другому читанні.

Про це заступниця голови комітету, заступниця керівника фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук повідомила в коментарі Укрінформу.

"Це практично нова редакція Закону "Про туризм". Комітет готовий уже в найближчий місяць розглянути його до другого читання. Ми опрацювали всі правки з їх авторами, представниками Державного агентства з питань туризму, Міністерства відновлення. Ми вийшли на консенсусний варіант законопроєкту", – сказала Кравчук.

Вона наголосила, що цей документ необхідно ухвалювати попри дію воєнного стану в Україні. Зокрема, задля адаптації українського законодавства у сфері туризму до законодавства Європейського Союзу.

Читайте також: ВР може ухвалити перше читання законопроєкту про англійську мову до кінця місяця - Кравчук

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 29 квітня 2021 року ухвалила в першому читанні законопроєкт "Про внесення змін до Закону України "Про туризм" та деяких інших законодавчих актів щодо основних засад розвитку туризму" (№4162). Документ передбачає оновлення термінології українського законодавства відповідно до європейського, створення Єдиного туристичного реєстру, розробку та затвердження стратегії розвитку туризму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-