У ГУР прокоментували спробу замаху на Зеленського

У ГУР прокоментували спробу замаху на Зеленського

Укрінформ
Представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов вважає, що черговий замах на життя Президента України свідчить про те, що ворог використовує методи, які знаходяться за рамками ведення в традиційному розумінні війни.

Про це він сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

За словами Юсова, такі спроби організувати замахи відбуваються не вперше.

«Це не вперше відбувається. Те, що ворог намагався і цього разу вчинити замах на Верховного головнокомандувача, Президента України Володимира Зеленського, продовжує спроби організації замахів на воєнно-політичне керівництво нашої держави, зокрема, генерала Буданова, означає, що Україна чинить опір. І в тому числі лідери країни і Володимир Зеленський – це серйозна загроза для ворога», - зазначив представник ГУР.

Він привітав колег з успішною роботою – затриманням злочинця.

Читайте також: У Польщі викрили агента, який пропонував спецслужбам РФ замах на Зеленського - СБУ

«Весь світ має розуміти, з ким нам доводиться мати справу. Це не цивілізований противник, це не цивілізована держава. Це підступні терористи, які можуть використовувати різні найогидніші ниці методи, які знаходяться за рамками ведення в традиційному розумінні війни», - зазначив Юсов.

Як повідомлялось, за результатами тісної взаємодії Служби безпеки, Офісу генерального прокурора України та польських органів правопорядку затримано громадянина Польщі, який пропонував спецслужбам РФ співпрацю у здійсненні замаху на Президента Володимира Зеленського.

Раніше Зеленський в інтерв’ю для програми Cinque minuti італійського телеканалу Rai1 поінформував, що, за даними спецслужб, на нього вчиняли замах понад 10 разів

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-