Національний антидопінговий центр представив стратегію розвитку до 2028 року

Національний антидопінговий центр представив стратегію розвитку до 2028 року

Укрінформ
Національний антидопінговий центр України  (НАДЦ) представив стратегію розвитку до 2028 року.

Під час заходу в Національному університеті фізичного виховання і спорту заступник міністра молоді та спорту України, голова наглядової ради НАДЦ Андрій Чесноков наголосив на важливості проведення ефективної антидопінгової роботи в нашій державі, передає Укрінформ. 

За його словами, це стосується не лише чистого спорту, але й міжнародних зобов’язань, передбачених відповідними Конвенціями Ради Європи та ЮНЕСКО, підписантом яких є наша країна. 

«Презентація стратегії розвитку Національного антидопінгового центру на 5-річний період - це якраз добра нагода зібратися всім, хто причетний до спорту, хто опікується організацією спортивного руху та підготовкою наших спортсменів, та відверто поговорити про боротьбу з допінгом на рівні держави», - зазначив Андрій Чесноков.

Окремо він підкреслив важливість розробки та ухвалення Стратегії розвитку НАДЦ, оскільки мова йде про необхідні зміни, нові підходи в організації і проведенні антидопінгової роботи в нашій країні.

Читайте також: Представники Мінмолодьспорту та експерти розповіли про російські гібридні загрози

У заході також взяли участь президент Національного олімпійського комітету України Вадим Гутцайт, депутати Верховної Ради України, які опікуються питаннями розвитку фізичної культури і спорту, керівники національних спортивних федерацій з олімпійських видів спорту, а також члени наглядової ради, номінаційного комітету та інших робочих органів, які створено з метою забезпечення діяльності НАДЦ.

Фото: mms.gov.ua.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-