Федоров пояснив збій у «Дії»: Кількість запитів зросла у 20 разів

Федоров пояснив збій у «Дії»: Кількість запитів зросла у 20 разів

Укрінформ
Збій у застосунку «Дія» під час відбору на конкурс Євробачення-2024 стався внаслідок різкого зростання запитів з боку користувачів.

Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуку віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

«Замість 800 запитів за секунду, як було під час голосування торік, — 15 000 запитів. Порівняно з минулим роком ми збільшили потужності в 5 разів, а запитів надійшло більше у 20 разів). І тому виникла величезна черга», - написав він.

Урядовець перепросив за цю ситуацію, пообіцявши детальний розбір, аналіз та організаційні зміни, щоб бути готовими до схожих хвиль трафіку.

Читайте також: Результати Нацвідбору на Євробачення-2024 через збій у «Дії» оголосять завтра

«Ми разом пишемо історію найшвидшого та наймасштабнішого розвитку цифрової держави у світі. Пройдемо, пофіксимо, вийдемо на наступний рівень. Ситуація вже стабілізується, а за декілька годин усе запрацює на повну, та всі охочі зараз, уночі й завтра протягом дня зможуть проголосувати», - запевнив Федоров.

Раніше повідомлялося, що в застосунку «Дія» стався збій у зв'язку з великим напливом охочих проголосувати за учасника від України у пісенному конкурсі «Євробачення-2024».

Фото: Мінцифри

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-