Комп’ютерна гра «Зоряні війни» не вийде через скорочення у компанії-розробника

Комп’ютерна гра «Зоряні війни» не вийде через скорочення у компанії-розробника

Укрінформ
Компанія Electronic Arts (EA) скорочує 670 працівників по всьому світі, через що розробка нової комп’ютерної гри по однойменній кіносазі «Зоряні війни» не буде завершена.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє BBC.

ЕА звільнить 5% штату по всьому світу, що приблизно дорівнює 670 співробітникам, а також скасує розробку комп’ютерної гри «Зоряні війни», яка перебувала на останньому етапі створення і мала стати шутером від першої особи за сюжетом відомої серії фільмів.

У компанії назвали плани звільнення персоналу «оптимізацією» і додали, що це «надасть шанувальникам глибші та повніші враження» від ігор.

У листі до співробітників керівник ЕА Ендрю Вілсон повідомив, що компанія почала зв’язуватись із звільненими співробітниками. Він також поінформував, що скорочення проведуть до літа.

«Ми також закриваємо ігри і відходимо від розробки майбутньої ліцензійної інтелектуальної власності, які, на нашу думку, не матимуть успіху в нашій мінливій індустрії», – заявив Вілсон.

Читайте також: Disney інвестує $1,5 мільярда в Epic Games

Як повідомляв Укрінформ, 5 лютого американська компанія Snap, якій належить соціальна мережа Snapchat, заявила про скорочення ще 10% свого персоналу по всьому світу – це близько 500 співробітників.

Фото: ЕА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-