У Трампа назвали фейком оприлюднений у WP «мирний план» для України

У Трампа назвали фейком оприлюднений у WP «мирний план» для України

Укрінформ
Радник виборчої кампанії Дональда Трампа Джейсон Міллер назвав оприлюднений виданням The Washington Post нібито «мирний план» експрезидента США фейковою новиною.

Про це Міллер сказав New York Post, передає Укрінформ.

За його словами, Трамп не пристане на жодний мирний план, поки не вступить на посаду президента США у разі перемоги і не зможе належним чином зважити всі варіанти.

«Все це фейкові новини від Washington Post. Вони просто вигадують це», – сказав Міллер, додавши, що Трамп нібито «єдиний, хто говорить про припинення вбивств».

Читайте також: Трамп прокоментував, чи надаватиме допомогу Україні у разі обрання президентом

Як повідомлялося, видання The Washington Post поінформувало з посиланням на людей з оточення Трампа, що колишній глава Білого дому і кандидат у президенти США Дональд Трамп у приватних розмовах заявив, що міг би припинити війну Росії в Україні, тиснучи на Україну, щоб вона відмовилася від певної території. Його пропозиція нібито полягає в тому, щоб підштовхнути Україну до передачі Криму та Донбасу Росії.

Експерт Національного інституту стратегічних досліджень Олексій Їжак заявив, що оприлюднений у ЗМІ «мирний план» експрезидента США Дональда Трампа є «поглядом згори», але він не спрацює, республіканцям все одно доведеться вникати в дуже складні деталі російсько-українського протистояння.

Трамп неодноразово висловлювався щодо війни в Україні. Зокрема він пообіцяв «дуже швидко» зупинити війну в Україні у разі перемоги на президентських виборах цього року.

Після цього Президент України Володимир Зеленський запросив Трампа здійснити візит до Києва. Президент Зеленський також заявляв раніше, що Україна не буде віддавати РФ свої території.

Фото: BRANDON BELL/GETTY IMAGES

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-