Верховний суд Нью-Йорка за брехню відправив до в’язниці екскеруючого Trump Organization

Верховний суд Нью-Йорка за брехню відправив до в’язниці екскеруючого Trump Organization

Укрінформ
Багаторічний керуючий компанією Дональда Трампа Аллен Вайссельберг засуджений до п'яти місяців в'язниці після того, як визнав себе винним у брехні під присягою під час цивільного розслідування ділової практики в Trump Organization.

Суд виніс рішення в середу, повідомляє Укрінформ із посиланням на WP.

«Аллен Вайссельберг, який пів століття працював на сім’ю Трампа, перш ніж вийти недавно на пенсію, був узятий під варту після короткого розгляду справи у Верховному суді Нью-Йорка і, як очікується, відбуватиме покарання на острові Райкерс»,- зазначає видання.

76-річний Вайссельберг, який нині проживає у Флориді, 4 березня визнав себе винним за кількома пунктами звинувачень у неправдивих свідченнях під присягою як до, так і під час судового розгляду справи про цивільне шахрайство. Він упродовж років був втягнутий у юридичні проблеми Трампа, оскільки тривалий час був ключовою фігурою в однойменній компанії колишнього президента.

Читайте також: Ексгенерали й адмірали США попросили Верховний суд не надавати імунітету Трампу

Як повідомлялося, Вайссельберг уже був визнаним винним у цивільному суді про шахрайство, і в лютому його зобов’язали сплатити $1 млн штрафу, що відповідає сумі вихідної допомоги, яку він отримав від компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-