Авіакомпанія Austrian Airlines призупинила рейси до Ірану через загрозу війни

Авіакомпанія Austrian Airlines призупинила рейси до Ірану через загрозу війни

Укрінформ
У авіакомпанії Austrian Airlines заявили, що призупиняють всі рейси з Відня до Тегерана до 18 квітня у огляду на ескалацію напруженості в регіоні.

Про це повідомляє Reuters, передає Укрінформ.

Зазначається, що це остання західноєвропейська авіакомпанія, яка здійснювала польоти до Ірану.

«Маршрути, які проходять через повітряний простір Ірану, також будуть змінені. Безпека наших пасажирів і екіпажів має найвищий пріоритет», - йдеться в заяві австрійської авіакомпанії.

Austrian Airlines продовжували літати довше, ніж їхня німецька материнська компанія Lufthansa, оскільки ближче розташування Відня до Тегерана означало, що їй було легше скасовувати рейси або залишати персонал у Тегерані на ніч.

Читайте також: Авіакомпанія Lufthansa тимчасово призупинила рейси до Тегерану

Крім того, в п'ятницю Міністерство закордонних справ Австрії слідом за Німеччиною закликало своїх громадян покинути Іран.

Як повідомляв Укрінформ, іранські офіційні особи виступили з погрозами на адресу Ізраїлю після авіаудару 1 квітня по консульству Ірану в Сирії, внаслідок якого були ліквідовані військові воєначальники та посадовці.

Напередодні Франція закликала своїх громадянам утриматися від поїздок до Ірану, Лівану, Ізраїлю та палестинських територій. Міністр закордонних справ Стефан Сежурне оголосив про рішення повернути родини дипломатів з Тегерана та заборонити поїздки французьких чиновників до цих країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-