У зоні ООС від початку доби зберігається «тиша»

Російські окупаційні війська від початку доби, 3 листопада, не відкривали вогонь по позиціях Об’єднаних сил.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба штабу ООС.

«Впродовж поточної доби, 3 листопада, порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, криміногенна ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил оцінюється як стабільна. Так, за минулу добу підрозділи поліції зведених загонів перевірили 3 156 транспортних засобів, 3 485 осіб, а також виявили 74 адміністративні правопорушення та розкрили 12 злочинів.

Читайте також: З липня 2020 року окупанти понад 700 разів перешкоджали патрулям СММ ОБСЄ

Через контрольні пункти в'їзду-виїзду на тимчасово окуповану територію прослідувало 277 осіб, а на підконтрольну Україні територію прибула 61 особа.

Крім того, піротехнічні розрахунки ДСНС України зі складу Об’єднаних сил розмінували майже 7 гектарів території та передали на знищення 151 вибухонебезпечний предмет.

Як повідомляв Укрінформ, минулої доби, 2 листопада, з боку збройних формувань Російської Федерації зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких – із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Внаслідок ворожих дій один військовослужбовець дістав поранення, несумісне з життям.