Клименко відвідав бійців Нацгвардії на східному напрямку та вручив нагороди

Фото, відео

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко відвідав бійців Національної гвардії на східному напрямку фронту.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Міністерство внутрішніх справ.

У міністерстві зазначили, що очільник МВС під час робочої поїздки вручив воїнам нагрудні знаки «За відвагу в службі», а також відомчі відзнаки «Вогнепальна зброя».

Своєю чергою Клименко повідомив у Телеграмі, що перше його відрядження 2024 року було до 12-ї бригади спеціального призначення Національної гвардії - одного з найпотужніших та найпрофесійніших підрозділів у складі Сил оборони України.

«Відвідав бійців, які бʼють ворога на східному напрямку фронту. Заслухав доповідь Дениса «Редіса» Прокопенка щодо оперативної обстановки на цій ділянці передової», - зауважив він.

За словами очільника МВС, загарбники цілодобово намагаються штурмувати українські позиції, але майстерність нацгвардійців не дає їм шансів. «Про щоденні успіхи АЗОВу на фронті не втомлюємося розповідати: знищена техніка, склади боєприпасів, особовий склад ворога», - додав він.

Також міністр подякував підрозділу за службу та нагородив героїв, які відзначились на полі бою.

«2024 рік буде не менш складним, ніж попередні, із багатьма випробуваннями. Але з такими міцними та відданими хлопцями і дівчатами ми подолаємо будь-які труднощі. Заради України», - наголосив Клименко.

Читайте також: Клименко перевірив роботу рятувальників на Львівщині

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці грудня 2023 року групи аеророзвідки 27-ї Печерської бригади Нацгвардії упродовж тижня виявили і знищили на Лиманському, Донецькому, Херсонському та Мелітопольському напрямках 10 російських танків і польовий склад з боєкомплектом.