Зеленський вважає, що РФ не зможе нав'язати світу постійні війни

Відео

У Росії не вийде нав'язати світові постійний хаос і війни замість нормального життя – це гарантують сміливі рішення партнерів у підтримці України.

Про це у зверненні поінформував Президент України Володимир Зеленський, передає кореспондент Укрінформу.

"Перевага наших воїнів над окупантом - це те, чого ми всі разом можемо досягти. Усі в Україні, хто працює заради нашої незалежності. Усі у світі, хто дійсно цінує міжнародне право і хоче якнайшвидше досягти справжнього тривалого та справедливого миру. Рішучість, сміливість та підтримка українців зараз - дійсно сміливі рішення партнерів - це те, що гарантує, що у РФ не вийде нав'язати світові постійний хаос та війни замість нормального життя", - сказав він.

Відео: ОП

Окремо Зеленський поінформував, що у вівторок під час Ставки було ухвалено рішення щодо української ракетної програми.

"І окремо міністр оборони доповів щодо забезпечення зброєю наших бригад і відповідних перемовин із партнерами. Я вдячний усім у світі, хто дійсно готовий підтримувати нас саме так, як потрібно, щоб і в цей час, і в перспективі досягти результату", - заявив Президент.

Читайте також: Глава МЗС Литви - про санкції проти «простих» росіян: «Лікувати» потрібно не лише Путіна

Як повідомлялося, Президент провів Ставку. Серед ключових прийнятих рішень було виділення додаткових коштів на фінансування ракетної програми.