Зеленський: Влучність на території ворога повертає війну додому в Росію

Влучність на території ворога - це те, що принципово змінює ситуацію та повертає війну додому в Росію.

Про це заявив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

Відео: Офіс президента

За його словами, сьогодні знов варто відзначити українських воїнів за влучність - влучність саме на території ворога.

“Це те, що змінює ситуацію принципово, - наша здатність повертати війну додому в Росію”, - підкреслив Глава держави.

Зеленський зауважив, що є чергове враження арсеналу в Росії, і це був значний арсенал для загарбників. Глава держави подякував усім воїнам Сил оборони та безпеки України, усім задіяним в операції.

Президент додав, що є хороша робота СБУ ще по одному арсеналу російських військ.

Читайте також: Українські КАБи: на паритет з РФ не вийдемо, але переграємо ворога завдяки якості

“Це були сховища російських тактичних ракет та керованих авіабомб - усе те, що Росія використовує для терору проти наших міст, наших позицій. І я хочу підкреслити: ми це робимо завдяки нашим спроможностям, нашій зброї - без тих засобів, які можуть надати партнери і які можуть значно прискорити завершення цієї війни завдяки знищенню російського наступального потенціалу”, - наголосив Зеленський.

Також Президент відзначив Центр спецоперацій "А" Служби безпеки України та подякував кожному, хто воює на території ворога у Курській області Росії.

"Наші активні дії там саме так впливають на фронтову ситуацію, як ми зараз в Україні цього потребуємо", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Підсумки «Рамштайну-24»: ППО, гаубиці, ракети... Але це далеко не все

Він подякував усім бойовим бригадам, які воюють на Покровському, Курахівському та всіх напрямках на Донеччині, усім, хто захищає Харківщину, Запоріжжя, весь південь.

"Особливо за цей тиждень варто відзначити 46-ту окрему аеромобільну бригаду, 68-му єгерську імені Довбуша та 425-й окремий штурмовий батальйон. Дякую вам за хоробрість саме на Покровському напрямку. Оріхівський напрямок - 65-та окрема механізована бригада, Придніпровський – 35-та окрема бригада морської піхоти", - наголосив Глава держави і подякував всім, хто бʼється заради України, і всім, хто допомагає захищати життя.

Як повідомляв Укрінформ, дрони Служби безпеки України вразили інфраструктуру військового аеродрому "Шайковка" у Калузькій області (РФ)де дислокуються літаки стратегічної авіації ТУ-22М, які регулярно обстрілюють Україну.