Клименко відвідав бригаду «Азов» на Донеччині

Фото

Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко зустрівся з командуванням та бійцями 12-ї бригади спеціального призначення Національної гвардії України "Азов" у Донецькій області.

Як передає Укрінформ, про це очільник МВС повідомив у Телеграмі.

За словами Клименка, "обговорили оперативну обстановку та характер дій ворога в районі відповідальності підрозділу".

"Бійці бригади "Азов" щодня завдають значних збитків ворогу, знищуючи техніку та особовий склад. Лише за неповний тиждень бійці бригади нейтралізували більш як 100 окупантів. Дякую за службу", - зазначив міністр.

Читайте також: Президент зустрівся зі звільненим із російського полону правозахисником Буткевичем

За інформацією пресслужби Нацгвардії, Клименко вручив воїнам “Азову” державні нагороди та відомчі відзнаки.

"За незначний час, але ціною неймовірних зусиль, ціною здоров'я, життів побратимів, ви зупинили ворога на важливому напрямку. Ситуація на Торецьку, дякуючи 12-й бригаді, набагато краща", - підкреслив міністр під час нагородження.

За його словами, "наявність професійного керівництва, класних командирів поруч з вами, ваш професіоналізм і навчання дають результати".

За мужність і відвагу, самовідданість і високий професіоналізм, виявлені під час виконання завдань за призначенням в умовах воєнного стану, азовці були відзначені орденами “За мужність” ІІІ ступеня, орденами Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, медалями “За військову службу Україні” і “За врятоване життя”, а також відомчими заохочувальними відзнаками МВС України “Вогнепальна зброя”.

Як повідомляв Укрінформ, бійці бригади "Азов" взяли у полон 17 російських військових.

фото: Клименко, Телеграм