Президент зустрівся зі звільненим із російського полону правозахисником Буткевичем

Президент зустрівся зі звільненим із російського полону правозахисником Буткевичем

Фото
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі звільненим з російського полону правозахисником Максимом Буткевичем.

Як передає Укрінформ, про це Глава держави повідомив у вечірньому відеозверненні.

Відео: Офіс президента, Телеграм

«Сьогодні була зустріч із представниками нашого українського громадянського суспільства. Багато організацій: зовнішня політика, розвиток оборонної сфери, правозахист, захист свободи. Зокрема, був і Максим Буткевич - український правозахисник та воїн, якого нам нещодавно вдалося звільнити з російського полону», - зазначив Зеленський.

Читайте також: МКСК про звільнення Буткевича: журналісти лишаються ціллю для Росії

За його словами, під час цих зустрічей обговорили план перемоги і потребу в обʼєднанні.

«Ми розраховуємо на єдність у промоції рішення партнерів по запрошенню України в НАТО, а також по розвитку нашої системи оборони. Треба більш активно закликати партнерів до рішучості в оборонній співпраці. І також маємо разом працювати над кроками, які дозволять Україні швидше відновитись після цієї війни», - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, 19 жовтня з російського полону повернули ще 95 українців, 20 з яких були засуджені у РФ до довічного ув'язнення.

Серед них, зокрема 34 військовослужбовці "Азову", які майже три місяці обороняли Маріуполь, а також правозахисник, журналіст і військовий Максим Буткевич, засуджений у Росії до 13 років позбавлення волі.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-