Київський театр ляльок відкриє сезон інтерактивною виставою для найменших

Фото

Київський академічний театр ляльок 21 серпня відкриє сезон прем’єрою для зовсім юних глядачів – інтерактивної вистави «Пригоди Бурундучків» Адріани Метельської.

Про це повідомили Укрінформу у театрі.

Київський театр ляльок відкриє сезон інтерактивною виставою для найменших / Фото надані театром

Там зазначили, що вперше в історії КАТЛ (тобто вперше за 97 років) основним художнім рішенням вистави було обрано тіньовий театр. В «живому» ж плані задіяні всі молоді актори.

«Вистави для малюків завжди були фішкою нашого театру, але під час повномасштабної війни були сумніви щодо безпеки. Тепер, коли в нас є найпростіше укриття, ми скористалися можливістю поставити спектакль у безпечному просторі», - розповів директор-художній керівник Київського академічного театру ляльок Ігор Гулий.

Читайте також: Франківський драмтеатр представив резонансну виставу за романом Леопольда фон Захер-Мазоха

«Пригоди бурундучків» – це інтерактивна вистава, під час якої юні глядачі разом з двома детективами Чіпком і Дейликом розшукають і розчаклують циркових тваринок, яких маленька фея випадково перетворила на людей.

Для режисера Адріани Метельської ця вистава є дебютом на великій сцені. Драматургами, також уперше, виступили Денис Варяниця і Роман Горбач.

Читайте також: Нацопера розпочне 157-й театральний сезон оперою «Наталка Полтавка»

Вистава проходить у приміщенні укриття, тож навіть у разі повітряної тривоги, розвага продовжиться.

Прем’єрні покази відбудуться 21, 22 і 25 серпня.