У Бангкоку відомі шеф-кухарі приготували українську вечерю
У рамках проведення Днів української кухні в місті Бангкок уперше відбулась українська вечеря.
Як передає Укрінформ, про це йдеться на фейсбук-сторінці Посольства України в Таїланді.
За повідомленням, авторами вишуканих українських стали амбасадор української кухні у світі, шеф-кухар Юрій Ковриженко та шеф-кухар Андрій Калагурка, які завітали до Таїланду під час гастротуру до Південно-Східної Азії.
У диппредставництві розповіли, що всі охочі познайомитися з українською культурою ближче мали чудову нагоду не тільки насолодитися смаком борщу, а й поринути в атмосферу дружнього спілкування під супровід українських народних пісень і сучасної музики.
«Культурна спадщина є тією ланкою, що об’єднує українців у різних куточках світу, дозволяє нам тримати зв’язок із минулим та дбати про наше майбутнє. Українська кухня поступово розширює свою географію та від сьогодні стане знаною для місцевих гурманів», – ідеться в дописі.
Посольство висловило щиру подяку почесним консулам України в Королівстві Таїланд пану Прітчі Таракіджпонгу та пані Банг-Он Джансантія, готелю «Емеральд» за підтримку заходу, а також представникам української громади за організаційну допомогу.
Нагадаємо, у Почесному консульстві України в провінції Чонбурі в Таїланді відбулася фотовиставка з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, у рамках якої українська громада вшанувала пам’ять загиблих у Другій світовій війні та тих, хто ціною свого життя боронить Україну сьогодні.
Фото: Посольство України в Таїланді / Фейсбук