В Українській школі в Салоніках відзначили День матері

Фото

В Українській суботній школі Громади «Україно-грецька ініціатива» в Салоніках напередодні Дня матері провели святковий захід «Разом з мамою».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомила адміністраторка групи Громада «Україно-грецька ініціатива» Лана Охрименко.  

!»Розбившись на 4 команди - Соняшники, Волошки, Маки і Мальви, – наші дітки разом з найріднішою людиною, мамою, виконували цікаві тематичні завдання: малювали, майстрували, співали і читали. А ще танцювали, розважались і створили родинне дерево у нашій школі, адже ми тут усі – одна Родина», – написала вона.

Наприкінці свята дітей чекав стіл з корисними пригощаннями: фруктами, домашнім лимонадом і цурками.

До святкування доєднався консул України в Салоніках Євген Шквира. Громада висловила щиру подяку консулу за підтримку школи і за цікавість до її діяльності.

Водночас консульство подякувало вчителям і керівництву Української суботньої школи «УГІ» за невтомну та самовіддану роботу з патріотичного виховання зростаючого покоління українців. 

Нагадаємо, громада «Україно-грецька Ініціатива» за підтримки консульства України в Салоніках організовує благодійний вечір і аукціон, які відбудуться 14 травня.

Фото: Консульство України в Салоніках, Iana Okhrimenko / Фейсбук