У посольстві в Кореї відбулася зустріч з відомою українською дизайнеркою

Фото

У посольстві України в Республіці Корея відбувся захід за участі відомої української дизайнерки Оксани Полонець, на який були запрошені представники корейської модної індустрії, відомі дизайнери, байєри і журналісти, а також представники української громади Кореї.

Як передає Укрінформ, про це посольство повідомило на своїй фейсбук-сторінці.

У своїй презентації пані Оксана розповіла про техніки і традиції української вишивки, свою творчість і унікальний підхід до дизайну одягу. Дизайнер також представила колекцію вишуканих суконь та вишиванок бренду «POLONETS», натхнених українськими традиціями та сучасними модними тенденціями.

Тож гості події мали можливість не тільки дізнатись про особливості традиційних строїв України та про сучасні дизайни, а наочно насолодитися красою ексклюзивних і елегантних українських вишитих суконь і вишиванок.

«Ми дуже вдячні нашим гостям за участь у цьому надзвичайно красивому заході та інтерес до нашої культури. Пишаємося, що творчій підхід і майстерність дизайнерки Оксани Полонець, яка у своїх унікальних і делікатних витворах підкреслює багатство і різноманітність української вишивки та акцентує на важливості збереження національної спадщини через моду, отримав високу оцінку серед відвідувачів події», – йдеться в дописі.

У посольстві наголосили, що захід став чудовою нагодою для обміну культурним досвідом між Україною і Кореєю, розширюючи можливості для майбутньої співпраці між двома країнами.

«Ми щиро вдячні пані Оксані Полонець за її чудову презентацію. Окрема подяка компанії «Gurapa Lab» за надану підтримку в організації зустрічі», – додали у диппредставництві.

Нагадаємо, у Сеулі в рамках найвідомішого конкурсу дизайнерів і моделей традиційного корейського одягу «Grand Final Korea Hanbok Model Contest 2024» відбувся показ колекції дизайнерки Оксани Полонець. 

Фото: посольство України в Республіці Корея / Фейсбук