У Німеччині оголосили конкурс щодо фінансування проєктів українських діаспорних організацій

Програма GIZ «Migration politischentwicklungs gestalten» відкриває прийом заявок на новий тематичний конкурс щодо підтримки фінансування проєктів українських діаспорних організацій у Німеччині та запрошує їх подати проєктну ідею.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомило генеральне консульство України у Мюнхені.

«До участі у конкурсі запрошуються українські діаспорні організації в Німеччині, які мають на меті реалізувати неприбутковий проєкт в Україні із місцевою партнерською організацією. У межах конкурсу підтримка надається заходам, спрямованим на обмін знаннями та навичками з партнерськими організаціями та цільовими групами в Україні, а також заходам, які сприяють сталому розвитку», – йдеться в дописі.

Проєктний план та ідею потрібно надіслати електронною поштою до 27 жовтня 2024 на адресу: diaspora-organisation@giz.de.

Детальнішу інформацію можна знайти за посиланням. Також буде проведено інформаційну онлайн-сесію 15 жовтня о 17:30-19:00 (мова заходу – англійська). Долучитися до події можна за посиланням (без попередньої реєстрації). 

Конкурс програми реалізується Deutsche Gesellschaft für internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ).

Нагадаємо, у парафії Всіх Святих у місті Гамбурзі відбулися треті українські благодійні «Вечорниці», які стали яскравою подією для української діаспори на Півночі Німеччини.