Через чат-бот Нафтогазу менш ніж за тиждень сплатили 44 тисячі квитанцій за газ

Через чат-бот газопостачальної компанії "Нафтогаз України" менш ніж за тиждень було завантажено та сплачено 44 тис. квитанцій за газ.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу ГК "Нафтогаз України".

У компанії констатували, що щомісяця все більше її клієнтів сплачують за комунальні послуги через чат-бот. "Чому б не платити комуналку через Viber та Telegram? Без жартів – вже 44 000 квитанцій за газ було завантажено та сплачено через наш чат-бот менше ніж за тиждень! Тішимося, що українці не бояться сучасних технологій та обирають діджитал-комфорт", – йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними газопостачальної компанії, оплачувати квитанції можна через особистий кабінет my.gas.ua, сайти та мобільні застосунки банків, платіжні системи (Portmone, LiqPay, EasyPay, iPay).

Як повідомляв Укрінформ, з початку роботи відкритого ринку газу газопостачальна компанія "Нафтогаз України" розширила свою клієнтську базу до 1,4 млн побутових споживачів.

Нафтогаз зафіксував ціну "блакитного палива" на опалювальний сезон для населення (7,96 грн за кубометр без транспортування) та бюджетних організацій (13,7 грн за кубометр без ПДВ та транспортування).

Для теплокомуненерго компанія пропонує трирічний контракт із ціною газу на перший рік 7,42 грн за один кубометр (з 1 червня 2021 року по 31 травня 2022 року, з ПДВ, без урахування тарифу оператора газотранспортної системи).