Група Tolk приєдналася до Глобального договору ООН

Міжнародна Група постачальників енергоресурсів Tolk приєдналася до учасників Глобального договору ООН та зобов’язалась дотримуватися 10 принципів договору за напрямами: захист прав людини, трудові відносини, охорона довкілля та боротьба з корупцією.

Про це Укрінформу повідомив СЕО Групи постачальників енергоресурсів Tolk Володимир Крупко.

«Приєднання до Глобального договору ООН — це послідовний крок у рамках стратегічного розвитку Групи Tolk. Ми постійно свідомо впроваджуємо системний соціальний підхід до людей та навколишнього середовища, в якому всі працюємо та живемо, реалізуючи конкретні проєкти», - сказав Крупко.

Він висловив сподівання, що досвід групи сприятиме розвитку України як у нинішній складний час, так і в період відновлення й відбудови.

Зазначається, що основними напрямами сталого розвитку у стратегії та поточній діяльності Групи є забезпечення здорового способу життя та благополуччя людей, підтримка ґендерної рівності, ліквідація дискримінації у сфері праці та зайнятості, гідна праця та економічне зростання, інновації та інфраструктура, відновлювана енергія, відповідальне споживання ресурсів.

Читайте також: Рада ООН з прав людини вимагає негайно припинити військові дії рф проти України

Серед ключових соціальних проєктів Групи Tolk - надання фінансової підтримки всеукраїнському суспільству УТОГ, допомога в оплаті реабілітації та оздоровлення людей, що мають вади зі слухом; договори з локальними представництвами УТОГ – для замовлення їхніх послуг і продукції та постачання електроенергії для них за спеціальними тарифами.

Також Група Tolk є партнером громадської організації "Розвиток IT-освіти" - для сприяння талановитій молоді, яка обрала для себе сферу цифровізації економіки.

Tolk підтримує Гуманітарний хаб Харківської ТЕЦ-5, який щодня у перервах між обстрілами доставляє харчі, ліки та інші необхідні речі понад 5 000 мешканців Харкова та найближчих населених пунктів.

Також надається цільова підтримка малому та середньому бізнесу. До завершення періоду воєнного стану в Україні для українських компаній діє спеціальний тариф “Своєчасна підтримка” без оплати послуг постачальника.