Із рахунків Богуслаєва державі передали ще ₴79,5 мільйона

Фонд державного майна перерахував у Фонд ліквідації наслідків збройної агресії ще 79,5 млн грн з арештованих рахунків В’ячеслава Богуслаєва.

Про це повідомив у Телеграмі голова ФДМУ Віталій Коваль, передає Укрінформ.

«+79,5 млн грн до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії передав ФДМУ. Це кошти, які були розміщені на рахунках АТ "ПУМБ" і є частиною активів В’ячеслава Богуслаєва», - йдеться у повідомленні.

Коваль нагадав, що, за рішенням суду, націоналізовані кошти разом з іншими активами, що належали Богуслаєву та Петру Кононенку, передані в управління Фонду держмайна.

Загалом із рахунків експрезидента АТ "Мотор Січ" ФДМУ передав до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії вже понад 366 млн у гривневому еквіваленті.

Наразі робота з націоналізованими активами згаданих осіб триває, включно з інвентаризацією майна, його перереєстрацією та аналізом наявних арештів.

Читайте також: Фонд держмайна продав готель «Козацький» за ₴400 мільйонів

Як повідомлялося, Фонду державного майна передано в управління активи, що належали В’ячеславу Богуслаєву та Петру Кононенку, серед яких Мотор-Банк та Вінницький авіаційний завод. Крім того, у дохід держави стягнуто грошові кошти Богуслаєва, розміщені на рахунках у Мотор-Банку в розмірі понад 554 млн грн та в ПУМБі в розмірі 79,5 млн грн.