Міністерство економіки запустило сайт «Зроблено в Україні»

Фото

Міністерство економіки запустило офіційний сайт політики "Зроблено в Україні", який містить інформацію про інструменти стимулювання вітчизняного виробництва.

Про це повідомила перша віцепрем'єр-міністерка – міністерка економіки Юлія Свириденко під час бізнес-форуму "Зроблено в Україні", передає кореспондент Укрінформу.

Бізнес-форум “Зроблено в Україні” / Фото: Володимир Тарасов, Укрінформ

"Сьогодні ми запустили сайт «Зроблено в Україні», який надає детальний опис політики та доступні інструменти стимулювання вітчизняного виробництва", - зазначила Свириденко.

До запуску онлайн-ресурсу політика "Зроблено в Україні" реалізовувалася через мережу фізичних відділень у регіонах. Ці офіси, створені на базі центрів зайнятості, надають інформацію та підтримку зацікавленим виробникам у 30 відділеннях.

"Наша мета – до кінця року відкрити 101 такий офіс. Ми прагнемо, щоб кожен, хто хоче працювати в Україні, міг отримати інформацію про фінансові, грантові, кредитні програми підтримки, а також про кешбек, іпотеку та інші можливості", - наголосила Свириденко.

Читайте також: Шмигаль - на форумі «Зроблено в Україні»: Бізнес вже отримав близько ₴335 мільярдів доступних кредитів

Як повідомлялося, у Києві розпочався дводенний бізнес-форум "Зроблено в Україні". Основна тема заходу - обговорення шляхів підтримки українського бізнесу та його внеску в економіку країни через інноваційні рішення, які сприяють сталому розвитку та економічному відновленню України.