Представник Президента пояснила, чому перенесли звіт уряду в парламенті

Звіт уряду буде у парламенті, але його перенесли через відрядження голови Комітету Верховної Ради з питань економічної політики.

Про це заявила у понеділок після засідання Погоджувальної ради народний депутат від БПП, представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Звіт уряду відповідно до українського законодавства має відбуватися. Він був запланований на розгляд Комітету ВР з економічних питань на 18 квітня. Але його перенесли у зв'язку з тим, що керівник Комітету перебуває за кордоном. Його перенесли на пізніший термін. Однак звіт уряду має відбутися, від нього ніхто не відмовляється. Тижнем раніше - тижнем пізніше, але  звіт уряду буде", - сказала Луценко. 

Читайте також: Порошенко пропонує залишити чинними лише необхідні Україні угоди СНД - Луценко

За її словами, на звіті уряду наполягала і фракція БПП, оскільки вона є частиною коаліції, яка відповідає за діяльність уряду, кандидатури до якого пропонувала і за які голосувала. "Тому не бачу жодних протиріч. Я впевнена, що Прем'єр-міністр готовий до звіту і йому є про що звітувати", - зазначила Луценко.