Стефанішина сьогодні зустрінеться зі Столтенбергом у Брюсселі

Сьогодні у рамках засідання Ради Україна - НАТО генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг проведе окрему зустріч з віцепрем’єркою з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольгою Стефанішиною.

Про це повідомляється на сайті НАТО, передає Укрінформ.

«У вівторок, 28 травня, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг прийме віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Ольгу Стефанішину у штаб-квартирі НАТО в Брюсселі. Стефанішина спілкуватиметься з членами Альянсу на Раді Україна-НАТО », - поінформували в Альянсі.

Зазначається, що захід відбудеться без участі ЗМІ.

Як повідомили на Фейсбук-сторінці Офісу віцепрем’єрки, 28 та 29 травня Стефанішина перебуватиме з робочим візитом у Брюсселі.

Читайте також: Запрошення України до НАТО підтримують усі союзники, крім двох - Стефанішина

Віцепрем’єрка зустрінеться з представниками держав Північноатлантичного альянсу у межах засідання Ради Україна – НАТО.

Серед питань на порядку денному: безпекова ситуація в Україні, подальша підтримка України з боку НАТО, можливі шляхи посилення протиповітряної оборони України з огляду на останні масовані обстріли Росією тощо.

У межах робочого візиту заплановані кілька двосторонніх зустрічей з високопосадовцями НАТО, Європейського Союзу.

Читайте також: Україна очікує на додаткові засоби протиповітряного захисту від ЄС та НАТО - Стефанішина

Як повідомляв Укрінформ, віцепрем’єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина 25 травня заявила, що Україна докладає всіх зусиль для того, щоб міжурядова конференція щодо переговорів про вступ України в ЄС відбулась у червні.