Президенти України і Чилі обговорили подальші кроки з реалізації Формули миру

Фото, відео

Президент України Володимир Зеленський і Президент Чилі Габріель Борич під час зустрічі на полях інавгураційного Саміту миру обговорили подальші кроки з реалізації Формули миру.

Як передає Укрінформ, про це Зеленський повідомив у Фейсбуці.

Президент України подякував Боричу за рішення взяти участь у саміті.

Відео: Фейсбук Володимир Зеленський

"Обговорили очікування від Глобального саміту миру та подальші кроки з реалізації Формули миру, зокрема зустрічі щодо окремих пунктів Формули миру", - зазначив Зеленський.

Сторони також поспілкувалися про двосторонню взаємодію.

Читайте також: Метою України залишається втілення всіх пунктів Формули миру - глава МЗС

Як повідомляє сайт Президента, глава Української держави відзначив особисту участь Борича в Глобальному саміті миру та широке представництво країн Латинської Америки на рівні лідерів.

"Для нас дуже важливо підтримувати Україну, її територіальну цілісність. Ми тут, ми продовжимо міцно підтримувати вашу позицію", – наголосив президент Чилі.

Глави держав відзначили результативність візиту до Чилі української урядової делегації на чолі з першою віцепрем’єр-міністеркою Юлією Свириденко минулого місяця.

Як повідомляв Укрінформ, на інавгураційному Саміті миру, що розпочався у Швейцарії, Україні вдалося зібрати 101 країну та міжнародну організацію. На саміті представлені всі частини світу і континенти.

Фото: ОП