Зеленський обговорив з Моді реалізацію Формули миру й підготовку до другого Саміту миру

Відео

Під час зустрічі з Прем’єр-міністром Індії український Президент обговорив питання подальшої співпраці та реалізацію Формули миру й підготовку до другого Саміту миру.

Як повідомляє Укрінформ, про це Володимир Зеленський повідомив на власній сторінці у мережі Х.

"Вже третя двостороння зустріч із Прем’єр-міністром Індії Нарендрою Моді за цей рік. Динамічно розвиваємо наші відносини. І працюємо разом, щоб зміцнювати співпрацю в різних сферах", - зазначається у публікації.

Як повідомив Президент, основну увагу під час розмови з Моді було приділено посиленню взаємодії між країнами на міжнародних майданчиках, зокрема ООН та G20, а також реалізації Формули миру й підготовці до другого Саміту миру.

Читайте також: Росія та її спільники знову прагнуть підірвати глобальну єдність - Зеленський

Володимир Зеленський і Нарендра Моді обговорили реалізацію співпраці в напрямах, про які домовилися під час історичного візиту Прем’єр-міністра Індії до Києва місяць тому. Тоді йшлося про активізацію торговельно-економічного та оборонного співробітництва, залучення Індії до повоєнної відбудови, а також взаємодію в галузях освіти, науки та культури.

Як передавав Укрінформ, під час зустрічі з конгресменами США Володимир Зеленський обговорив План перемоги та ситуацію на фронті.

Фото: ОП