Мер Запоріжжя написав заяву про звільнення

Міський голова Запоріжжя Володимир Буряк написав заяву про звільнення. Причина - стан здоров’я.

Про це він заявив сьогодні під час 8-ї чергової сесії Запорізької міської ради, передає кореспондент Укрінформу.

“Я був на лікарняному, проходив обстеження. Я тричі побував на операційному столі, лікарі рекомендують мені зберегти здоров’я. Попереду ще 2 обстеження… але я маю намір піти з посади міського голови. Заява написана. Вона знаходиться на розгляді керуючого справами”, - сказав Буряк.

Він додав, що розпорядження про скликання позачергової сесії підписав. Вона призначена на сьогодні, 29 вересня, на 18:00.

“З міста їхати не збираюсь, з політики також не збираюсь йти. Партія “Єднання” продовжує розпочате, а я буду брати участь у розвитку партії і міста”, - додав Буряк.

Читайте також: У Запоріжжі розгорнули майже 900 COVID-ліжок

Також сьогодні під час сесії було прийнято ряд кадрових питань, зокрема призначено нового керуючого справами виконкому Запорізької міської ради, а також - першого заступника та заступника міського голови.

Новим керуючим справами виконкому став топ-менеджер “Метінвесту”, колишній заступник голови Запорізької ОДА Олександр Голтвенко, першим заступником мера депутати призначили колишнього начальника управління транспорту міської ради, а нині начальника управління транспорту та зв’язку ОДА Олександра Власюка, заступником міського голови став ще один виходець “Метінвесту”, маріуполець Віталій Кисіль. Їхні декларації з'явились на сайті НАЗК.