На Луганщині загарбники виселяють людей з осель для розквартирування своїх військових

У населених пунктах Щастинського району Луганської області загарбники виселяють людей із власних осель для розквартирування російських військовослужбовців.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці

“Загарбники продовжують використовувати в своїх цілях приватну власність цивільних осіб. Так, у населених пунктах Щастинського району вони виселяють людей із власних осель для розквартирування військовослужбовців російських окупаційних військ”, - заявив виконувач обов’язків начальника ОВА Олексій Смирнов.

Читайте також: російські загарбники готують маніпуляції під час «перших виборів» на Луганщині - ОВА

За його словами, жителі тимчасово захопленого Сєвєродонецька так і не дочекалися ніякого обіцяного росією масштабного відновлення. “У місті працюють лише два аптечні пункти в двох різних частинах населеного пункту та два великі магазини. Є й маленькі, але самі сєвєродончани відзначають, що там або практичного нічого немає, а те що є – їсти неможливо”, - зауважив Смирнов.

Водночас, у Старобільському районі загарбники розшукують 50 військовослужбовців рф, які дезертирували з підрозділів та військових частин.

Як повідомляв Укрінформ, росіяни закривають передові вугледобувні підприємства Довжанська Луганської області, бо основну частину гірників примусово мобілізували.