Росіяни за добу 1647 разів обстріляли Донеччину

Фото

Російські війська за минулу добу, 6 червня, здійснили 1647 обстрілів Донецької області, влучання зафіксовані в десяти населених пунктах, де руйнувань зазнали 21 цивільний об’єкт.

Про це повідомила поліція Донецької області, передає Укрінформ.

«За добу окупанти здійснили 1 647 обстрілів по регіону. Ворог бомбив житлові квартали з авіації, БПЛА та артилерії. Ворожих атак зазнали 10 населених пунктів: міста Гірник, Краматорськ, Слов’янськ, Торецьк, Часів Яр, селища Велика Новосілка, Желанне, Новоекономічне, села Зелене Поле, Торське», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що у результаті обстрілів було пошкоджено 21 цивільний об’єкт: 11 житлових будинків, заклад освіти, автомобілі, теплиця, гаражі.

Зокрема, у Часовому Яру росіяни під час артилерійського обстрілу вбили людину, ще одну поранили. Також було пошкоджено приватну оселю.

По одній цивільній особі війська РФ поранили в Торецьку, Зеленому Полі та Торському.

На Новоекономічне російські військові скинули керовану авіабомбу «УМПБ Д-30 СН», руйнувань зазнали три приватні будинки.

Читайте також: Російські літаки за останні сто днів скинули 84 авіабомби на РФ та окуповані території - ЗМІ

За інформацією правоохоронців, ракетою ворог поцілив по Краматорську, де зруйнував оселю.

Крім того, внаслідок атаки БПЛА у Слов’янську було пошкоджено три приватні будинки, гараж, автомобілі, теплицю. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Поліцією та СБУ відкрито кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, минулої доби, 6 червня, російські загарбники вбили одного жителя Донецької області і ще чотирьом людям завдали поранень.
Фото: Нацполіція