Російські літаки за останні сто днів скинули 84 авіабомби на РФ та окуповані території - ЗМІ

Російські літаки за останні сто днів скинули 84 авіабомби на РФ та окуповані території - ЗМІ

Укрінформ
Російські військові літаки за минулу добу упустили дві ФАБ на Бєлгородську область РФ, після чого загальна кількість авіабомб скинутих росіянами за останні сто днів на РФ та окуповані території України склала 84 одиниці.

Про це повідомляє Телеграм-канал Astra, передає Укрінформ.

У полі неподалік села Добре 5 червня було знайдено ФАБ-500, що впала після «нештатного сходу» з російського літака, повідомили джерела Astra в екстрених службах Бєлгородської області. Ще одну ФАБ цього ж дня знайшли у районі села Красна Поляна. Ніхто не постраждав.

Днем раніше, 4 травня, російський літак скинув на Бєлгород ФАБ-500, внаслідок чого 7 людей було поранено, 31 домоволодіння та 10 авто пошкоджено. Російська влада причину падіння бомби приховала, як і той факт, що вона була російською.

Читайте також: На Донеччині з початку року СБУ викрила 32 інформаторів

Таким чином, як мінімум 84 рази російські ВКС випадково бомбардували Бєлгородську область та окуповані території України за останні 100 днів.

Окремо повідомляється, що майже чотири десятки авіабомб, які впали, окупанти досі не можуть розмінувати на окупованій території Донецької області.

Як повідомляв Укрінформ, російські військові літаки з березня по 21 травня скинули 53 авіабомби на регіони Росії та окуповані території України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-