Поліція показала наслідки ворожої атаки на Нікопольський район, де був поранений рятувальник

Фото

На Дніпропетровщині слідчі фіксують наслідки атаки на Нікопольський район, де поранення отримав співробітник ДСНС.

Про це повідомляє поліція Дніпропетровської області у Телеграмі, передає Укрінформ.

«13 липня ворог скерував дрони, артилерію та безпілотник на чотири громади району. Під вогонь потрапив Нікополь, Марганецька, Мирівська та Покровська сільська територіальна громада. Близько 16-ї години армія рф поцілила БпЛА у службовий автомобіль рятувальників», - розповідають у поліції.

Там також зазначають, що внаслідок удару поранення отримав 57-річний рятувальник, який ліквідовував займання на місці попереднього удару. Його госпіталізували до лікарні.

Також пізно ввечері агресори вдарили з ракетних систем залпового вогню по одному з сіл Мирівської громади. Зайнялися домівки людей. Після 3-ї години ночі - атакували Нікополь дронами.

Читайте також: Ворог протягом дня 20 разів атакував Нікопольський район

В ході обстеження всіх місць ворожих обстрілів правоохоронці задокументували пошкодження службового автомобіля надзвичайників, приватних осель, господарських споруд, АЗС та лінії електропередач. В будівлях вщент потрощило стіни та дах, понівечило фасади та вікна, майно людей.

Як повідомляв Укрінформ, рятувальники ліквідували пожежу чотирьох осель у Мирівській громаді Нікопольського району внаслідок обстрілу із РСЗВ «Град». Пошкоджені 5 приватних будинків, 7 господарчих споруд, будівля, що не експлуатується, а також лінії електропередач.

Також Нікополь росіяни атакували кількома безпілотниками. Пошкоджена АЗС.