Ворог протягом дня 20 разів атакував Нікопольський район

Ворог протягом дня 20 разів атакував Нікопольський район

Фото
Укрінформ
Російські війська протягом суботи, 13 липня, двадцять разів атакували Нікопольський район Дніпропетровської області дронами-камікадзе та обстрілювали з артилерії, постраждали четверо людей.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомив голова обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

За його словами, "два десятки разів протягом дня агресор бив по Нікопольщині – артилерією та дронами-камікадзе. Окрім трьох поранених чоловіків, про яких повідомляв раніше, постраждав ще один. Це 57-річний рятувальник”.

Ворог спрямував на пожежників БпЛА, коли ті приборкували займання сухої трави. Потерпілого госпіталізували в стані середньої тяжкості. Пошкоджене спецавто Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Внаслідок ворожих атак на район пошкоджені кілька підприємств, агрофірма, навчальний заклад, релігійна установа. А ще – 5 багатоповерхівок та 10 приватних будинків, 2 господарські споруди, легковики. Зачепило лінії електропередач.

Читайте також: Росіяни завдали удару по залізничній інфраструктурі Харківщини, п’ятеро поранених

“Загалом протягом дня гучно було в райцентрі та трьох громадах – Марганецькій, Мирівській і Покровській”, - зауважив начальник обладміністрації.

Як повідомляв Укрінформ, у Дніпропетровській області російські загарбники атакували дронами-камікадзе рятувальників, які гасили пожежу, один працівник ДСНС - поранений.

Фото: Фейсбук Сергій Лисак

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-