В Одесі пройшла хода на честь загиблих та полонених захисників

Фото

В Одесі ввечері 29 серпня, в День пам’яті захисників України, центральними вулицями міста пройшла хода на честь загиблих Героїв та тих воїнів, які залишаються в полоні.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

До акції долучилися представники різних громадських організацій, волонтери, ветерани російсько-української війни, родичі загиблих захисників, а також полонених «азовців». Люди пройшлися центральними вулицями міста з плакатами, українськими прапорами та світлинами загиблих.

В Одесі провели ходу на честь загиблих та полонених захисників / Фото: Ніна Ляшонок. Укрінформ

«Мета цієї акції – нагадати людям, якою ціною дається нам життя, про те, що за нас щодня гинуть наші військові на фронті. Я вважаю, що такі акції взагалі мають проходити щодня. Ми зібралися сьогодні на Дерибасівській, адже вечорами тут людно, і ми зможемо нагадати про героїзм наших захисників більшій кількості людей», - розповіла організаторка акції Катерина Ткач.

Читайте також: У Миколаєві відкрили меморіал пам'яті загиблих захисників

Як повідомляв Укрінформ, в одеському центральному парку культури й відпочинку імені Тараса Шевченка відбулося урочисте відкриття Алеї Героїв Одеси, пам'ять полеглих вшанували, зокрема, військові моряки.