На Одещині внаслідок атаки ворожих дронів пошкоджені будинки, склад і ангар

Фото

Унаслідок падіння уламків російських дронів в Одеському та Ізмаїльському районах зазнали пошкоджень будинки, складське приміщення та ангар.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив начальник Одеської ОВА Олег Кіпер.

«Внаслідок падіння уламків дронів у передмісті Одеси на території приватного домогосподарства зруйновано три споруди, пошкоджено житловий будинок та гараж. Загиблих та постраждалих людей, на щастя, немає», - написав Кіпер.

За його словами, в Одеському районі падіння уламків БпЛА на території житлового сектору спричинили загорання даху приватного будинку. Пожежу площею 10 м кв. оперативно власноруч ліквідували господарі.

Наслідки атаки шахедів по Одесі / Фото: Ніна Ляшонок, Укрінформ

На іншій локації внаслідок російської атаки загорівся автомобіль та складське приміщення. Співробітники ДСНС оперативно ліквідували вогонь. Інформація про постраждалих не надходила.

Окрім того, в Ізмаїльському районі пошкоджено стіну ангара, вікна і двері дачного будинку без загорання. Загиблих та постраждалих немає.

Читайте також: Росіяни вночі атакували КАБами Харків і Золочів - пошкоджені будинки та автомобілі

Кіпер додав, що правоохоронці фіксують наслідки чергового терористичного акту росіян проти цивільного населення Одещини.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок падіння уламків ворожих дронів в Одесі та районі в ніч на 13 вересня 4 гаражі, 4 автівки, вибиті вікна у 20 приватних житлових будинках. Постраждав 74-річний чоловік.